Kontakta Activ Mineral

Kontakt & Kundtjänst
Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor. Vi svarar inom 48 timmar. Telefontid och fri mineralcoaching vardagar under kontorstid.
Telefon: 070-5791033
E-post: info@activmineral.se
Adress:
Ekoladies AB
Dövestad Gård
57291 Oskarshamn
Namn: *
Telefonnummer:
Mailadress: *
Din fråga: *

 

Köpvillkor

Villkor

I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. Det finns ingen minsta ordergräns utan du väljer själv hur många produkter du vill handla. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel. Ekoladies AB kan ej hållas ansvarig för omständigheter vi ej råder över. DHL och Posten anlitas för transport av brev och paket och vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Är du under 18 år krävs godkännande av målsman för att genomföra ett köp. Genom att beställa i vår webbutik har du godkänt köpvillkor på activmineral.se.

Fraktpriser

Alltid fri frakt med brev & DHL Servicepoint. 

DHL PAKET hemleverans priser ink moms

1-4 kg - 85:-     5-6 kg - 115:-     7-11 kg - 130:-     12-16 kg - 160:-  

17-35 kg - 200:-     36-51 kg - 250:-     52-76 kg - 350:-     77-100 kg - 450:-

DHL PALL hemleverans priser ink moms

Halvpall max 400 kg - 600:-      Helpall max 800 kg - 800:-

Kontakta oss för pris vid köp av flera pallar.

Leveranser

Varorna skickas inom 1 - 4 arbetsdagar. Vid kampanjer förbehåller vi oss rätten till längre leveranstider. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter. Detta meddelas dock snarast och du kan då välja att invänta leverans eller annullera din order. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ångerrätt & Retur

Du har som privatperson enligt lag om konsumentskydd vid distansavtal, rätt att ångra ett köp. Du måste inom 30 dagar meddela om du tänker utnyttja ångerrätten och varan måste vara i ursprungsskick. Varorna måste återsändas i obruten förpackning och väl emballerade. Pengar för retur återfår inom 30 dagar från det att vi har varan i retur förutsatt att korrekta bankuppgifter bifogas. Om varan är skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Kontakta oss för retursedel. Vår Nöjd Kund garanti innebär att du får retunera varan och få pengarna tillbaka om hästen inte vill äta produkten efter du provat våra utfodringstips.

Ej uthämtade paket

Har du valt servicepoint som fraktsätt finns dina varor kvar på utlämningsstället under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Säkra betallösningar
Vi använder oss av Klarnas betallösning.

Sekretess och skydd av personuppgifter
Alla uppgifter skyddas genom kryptering via SSL.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.